Daily Archives: 27.06.2024

В Одесі п’яний молодик вдарив ножем чоловіка

В Одесі на вулиці Різовській юнак вдарив ножем свого знайомого.

Про інцидент  до поліції повідомили медики, передає пресслужба Нацполіції.

Двоє знайомих 19-ти та 47-ми років вживали алкоголь у квартирі останнього. Ближче до ранку гість попросив господаря відвезти його на автівці додому у Пересипський район. Чоловік відмовився, нарікаючи на комендантську годину і стан сп’яніння. Це обурило молодика, він схопив зі столу кухонний ніж та ключі від чужого Chevrolet, побіг на вулицю до автівки і сів за кермо, маючи намір їхати додому самостійно.

Власник транспортного засобу, що прибіг слідом, наказав віддати йому ключі, втім юнак не дослухався і вдарив товариша ножем по руці.

Після скоєного зловмисник втік, а «швидку» для потерпілого викликав його сусід. Чоловіка доставили до лікарні з пораненнями у ліктьовому згині та плечової артерії.

Поліцейські затримали правопорушника.

За скоєне молодик може провести за ґратами від пʼяти до восьми років.

На Одещині стався розбійний напад

Чоловік із канцелярським ножем скоїв розбійний напад відділення «Нової пошти» в Подільську Одеської області. читать дальше

Українські прикраси у великому асортименті – завжди на ринку «7 кілометр»

Запрошуємо до Промтоварного ринка «7 кілометр», де ви знайдете вишукані вінки, обручі, шпильки та інші аксесуари в етностилі. Якраві українські прикраси стануть ідеальним доповненням до вашого образу, додаючи нотку автентичності та краси. Неймовірні квіткові композиції перенесуть у світ українських традицій та свят, підкреслять вашу індивідуальність та неповторний стиль. Завітайте до ринка «7 км» і оберіть… читать дальше