Daily Archives: 11.06.2024

На Одещині майже за 12 мільйонів гривень відремонтують дах ліцею

11,7 мільйона гривень планують витратити на ремонт покрівлі Великомихайлівського ліцею в Роздільнянському районі, що на Одещині.

Департамент капбудівництва облдержадміністрації оголосив відповідний тендер, заявки від учасників приймають до 15 червня, передає «Думська».

За умовами аукціону, роботи необхідно завершити до початку нового навчального року — до 31 серпня.

Згідно з технічною документацією, підрядник має в зазначений термін виконати капітальний ремонт покрівлі та перекриттів, встановити водостічні труби і блискавковідводи.

Великомихайлівський ліцей включає загальноосвітню школу і дитячий садок. Він розташовується у двоповерховій будівлі загальною площею понад 400м².

На Одещині поліцейський допомагав ухилянтам втікати за кордон

Водій сектору логістики одного з відділів поліції Одещини за грошову винагороду допомагав ухилянтам перетнути держкордон. читать дальше

В центрі Одеси обікрали жінку

Одеситка, повертаючись після повітряної тривоги з укриття додому, на проспекті Українських Героїв помітила в руках незнайомки телефон і вирішила ним заволодіти. Зловмисниця попросила у жінки мобільник нібито для здійснення термінового дзвінка рідним, а щойно довірлива співмістянка дала гаджет і трохи відволіклась, та зникла з ним у невідомому напрямку. читать дальше