Daily Archives: 05.06.2024

До відомого порту на Одещині відремонтують дорогу

В Кілії Одеської області приватна компанія виявила бажання зробити ремонт відрізка дороги, який веде до порту, власним коштом. 

Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Так, компанії “Еліксир Україна” було погоджено виконання даних робіт з 3 по 17 червня. Підрядником буде зроблено ямковий ремонт по вулиці Портовій від вул.Миру до портопункту “Кілія”.

Про намір робити ремонтні роботи, що може ускладнити рух на даній ділянці, були повідомлені АМПУ, військовослужбовці та підприємства, які користуються даною ділянкою у робочих цілях.

Зазначимо, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, через яке не працювали морські порти, в міста Кілія, Ізмаїл та Рені значно збільшився потік великовантажних автомобілів, що дуже негативно відобразилося на стані комунальних доріг. Оскільки їхній ремонт наразі є непідйомним для міського бюджету та не на часі для державного, керівництво громади регулярно звертається до приватних підприємців, які безпосередньо займаються перевезеннями важких вантажів, з проханнями відновлювати пошкоджені ділянки. На жаль, далеко не всі бізнесмени йдуть назустріч міському самоврядуванню у цьому питанні.

На Одещині співробітник міської ради вчинив суїцид

В Рені через нещасливе кохання наклав на себе руки співробітник міської ради. Тіло 22-річного чоловіка знайшли на узбережжі Дунаю. читать дальше

На Одещині водій шкільного автобуса ґвалтував хлопчиків

На Одещині судитимуть чоловіка, який ґвалтував та вчиняв сексуальне насильство відносно дітей. читать дальше

Резервні прилади енергоживлення – завжди у великому асортименті на ринку «7 кілометр»

Підприємці «7 кілометра» відзначають, що в останні два тижні знову значно зріс попит на генератори та інші пристрої альтернативного живлення. На ринку постійно можна знайти багатий асортимент портативних та потужних  генераторів, інвекторів, газових пристроїв, павербанків, ліхтарів та іншого. Завжди наголошуємо, що після покупки таких пристроїв треба особливу увагу звертати на безпеку їх викристання та збергінння!… читать дальше