Daily Archives: 13.06.2024

В одеській багатоповерхівці вбили чоловіка

В Одесі у багатоповерхівці на вулиці Академіка Корольова застрелили чоловіка.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

28-річний чоловік, який приїхав з сусідньої області на вихідні до брата в Одесу, почув з родичем гучну музику та галас, що лунали з квартири на дев’ятому поверсі. Піднявшись, вони постукали у двері, а коли вийшов мешканець оселі, зробили йому зауваження щодо шуму, на що той почав поводити себе агресивно.

Між чоловіками виникла сварка, яка переросла у штовханину. Тоді зловмисник зайшов у квартиру, взяв пістолет, і, повернувшись, декілька разів вистрелив в одного з них, поціливши у груди.

Унаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці. Брат вбитого сповістив про подію сусідам, а ті – поліцію.

Правопорушник з місця вчинення злочину втік. Втім, вже за годину оперативники встановили його особу та місцезнаходження і затримали в квартирі матері у цьому ж районі міста.

Правопорушником виявився 22-річний житель Одеси.

З місця події правоохоронці вилучили незареєстровану на зловмисника зброю, яка попередньо є вогнепальною, та кілька гільз, які з іншими речовими доказами скерують на експертизу. Звідки у підозрюваного зброя, і її походження слідчі будуть встановлювати в ході розслідування.

За скоєне молодикові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

На Одещині встановлюють ретранслятори, щоб перебити мовлення з Придністров’я

П’ятнадцять ретрансляторів українського теле- і радіомовлення планують встановити в районах Одеської області, що межують із невизнаним Придністровським регіоном Молдови. читать дальше