Daily Archives: 06.06.2024

На Одещині чорні лісоруби вирубали дерева у заповіднику

Житель Одеської області разом зі своїм сином на автомобілі «ВАЗ» прибули до урочища «Верхній ліс», що входить до природно-заповідного фонду України, в межах села Северинівка Березівського району, де вирубали чотири гледичії.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Спиляні дерева вони розпилили на колоди, завантажили до автомобільного причепа та попрямували додому. Тоді їх і зупинили поліцейські, які патрулювали територію. Жодних дозвільних документів на здійснення даного роду діяльності у чоловіків не було.

У правопорушників правоохоронці вилучили в якості речових доказів автомобіль з причепом, спиляними деревами, бензопилою та сокирою.

Сума збитків, заподіяних чоловіками державі в особі Северинівського лісництва філії «Ананьївське лісове господарство» ДП «Ліси України», склала близько 500 тис. грн.

За скоєне правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

На Одещині чоловік оформив кредит на ім’я своєї колишньої співмешканки та привласнив гроші

22-річну жительку Одеси ошукав її 23-річний колишній співмешканець. читать дальше

На Одещині затримали диверсанта

Служба безпеки затримала ворожого диверсанта, який підпалював стратегічні енергооб’єкти на Одещині. Ним виявився громадянин сусідньої європейської країни, який проживав в Україні та працював на фсб. читать дальше

Ринок «7 кілометр» запрошує за оптовими закупівлями

Промтоварний ринок «7 кілометр» запрошує за оптовими закупівлями підприємців із усіх регіонів країни! Завдяки налагодженій логістиці, обсягам та оперативному надходженню нових партій різноманітних товарів на ринок, «7 кілометр» є найвигіднішим оптовим постачальником для малого та середнього бізнесу, зайнятого у сфері торгівлі. Адекватні ціни та асортимент товарів залучають на ринок підприємців із різних областей України, яким… читать дальше