Daily Archives: 14.04.2024

В Одесі працівників «Укрзалізниці» спіймали на крадіжці

В Одесі двоє працівників  «Укрзалізниці» крали дизельне паливо з маневрового тепловоза, що належить регіональній філії «Одеська залізниця».

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Поліцейські встановили, що машиніст тепловоза, змовившись зі своїм помічником, розробили схему незаконного збагачення. Чоловіки під час руху на тепловозі телефонували двом своїм спільникам, які на автомобілі під’їжджали в обумовлене місце та забирали каністри з паливом, що зливали машиніст з помічником.

Затримали чотирьох правопорушників на одній зі станцій в Роздільнянському районі під час крадіжки 200 літрів дизеля.

Правоохоронці провели численні обшуки за місцями мешкання та роботи зловмисників, в ході яких вилучили службову документацію, мобільні телефони, «чорнові записи», ємності з паливно-мастильними матеріалами, порожні каністри та два автомобілі.

Зловмисників затримали. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

В Одесі невідомий зламав сейф і викрав звідти гроші

В Одесі невідомий, зламавши вхідні двері, проник до магазина «Київський м’ясокомбінат», що на вулиці Семена Палія, виламав двері сейфа і вкрав звідти 15 тисяч гривень. читать дальше

На Одещині чоловік продав чужий транспортний засіб

В Березівському районі, що на Одещині, молодик тимчасово користувався двоколісником одеситки, але замість того, щоб повернути, продав його. читать дальше