Daily Archives: 12.04.2024

На Одещині затримали шахрая

Житель Олександрівки Одеської області під приводом термінової поїздки у справах позичив і продав велосипед.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Чоловік попросив у знайомого велосипед, нібито поїхати у справах до міста Чорноморськ. Однак, транспортний засіб вартістю 5,5 тисяч гривень правопорушник не повернув, а того ж дня, видаючи за власний, передав знайомому, аби той здав його до ломбарду. Отримавши за двоколісник 1,5 тис. гривень, зловмисник почав переховуватися.

Поліцейські встановили місцезнаходження правопорушника. Він визнав свою вину, але гроші не повернув, бо витратив на власні потреби. Втім, пообіцяв відшкодувати знайомому завдану матеріальну шкоду.

За скоєне правопорушникові загрожує штраф від 34 до 51 тисячі гривень або громадські роботи на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк.

На Одещині збираються реалізувати масштабний туристичний проєкт

Бородінська громада Болградського району Одеської області підписала договір на участь громади в Європейському грандовому проєкті Румунія-Молдова-Україна, який передбачає  виділення коштів ЄС на розвиток пам’яток історії та туризму в розмірі 200 тисяч євро. читать дальше

Українські спецслужби не підтверджують, що Іран нападе на Ізраїль найближчими днями

Світ вже більше доби жваво обговорює інформацію про те, що Іран нібито готовий напасти на Ізраїль протягом найближчих двох днів. читать дальше