Daily Archives: 25.09.2024

Осінні кольори та фактури на ринку «7 кілометр»

Осінь триває і якщо сезонний гардероб потребує оновлення, промтоварний ринок «7 кілометр» вже готовий представити вам найновіші осінні колекції, які поєднують моду та комфорт в ідеальному співвідношенні. Якщо ви шукаєте стильний, зручний і практичний повсякденний одяг, то це к нам!

Одяг для повсякденного використання повинен бути не лише стильним, але й комфортним. В осінніх колекціях цього року надається перевага м’яким тканинам та колірам, які не тільки виглядають добре, але й приємні на дотик.

На ринку «7 км» ви завжди знайдете універсальні моделі, що легко комбінуються між собою, щоб створити безліч різних образів. Наші куртки, пальта, светри, брюки, сукні та сорочки дозволять вам експериментувати зі стилем, не заморожуючи свій вибір на одному варіанті.

Завітайте до нашого ринку та оберіть найкращі речі для вашого осіннього гардеробу! Працюємо за графіком!

Командування Сухопутних військ ЗСУ уточнило правила мобілізації деяких категорій українців

Рішення були доведені до військових частин. Про це повідомляє Хвилеріз з посиланням на заяву Сухопутних військ. «З метою врахування потреб і завдань стосовно комплектування особовим складом підрозділів Сил оборони та відповідно до норм чинного законодавства, Командуванням Сухопутних військ уточнено деякі питання щодо призову за мобілізацією військовозобовʼязаних громадян окремих категорій», — йдеться у повідомленні. Як пояснюють… читать дальше