Daily Archives: 18.09.2024

На Одещині п’яні чоловіки напали на поліцейських і побили їх

В Подільську Одеської області троє п’яних вівдвідувачів лікарні напали на поліцейських і побили їх.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Наряд поліції прибув до міської лікарні на виклик персоналу з проханням заспокоїти п’яних відвідувачів, які агресивно поводяться. Порушники покинули лікувальний заклад на власному автомобілі, щойно побачили правоохоронців, які прибули на виклик. Втім, автівку втікачів поліція заблокувала в одному з мікрорайонів міста.

Водій та четверо пасажирів транспортного засобу одразу розпочали конфлікт з поліцейськими, висловлювалися нецензурною лайкою, на зауваження та прохання заспокоїтися не реагували, а згодом взагалі кинулися у бійку. Один з поліцейських попередив нападників про можливе застосування зброї і зробив з табельного пістолета два попереджувальних постріли в гору. Втім, один із зловмисників потягнувся до його пістолета, тому правоохоронець вистрелив одному зі зловмисників у ногу. Пораненого правопорушника доправили до лікарні.

Під час нападу зловмисників та їх затримання обидва поліцейських зазнали тілесних ушкоджень, і теж перебувають у медичному закладі.

Троє фігурантів віком 19-ти, 20-ти та 23-х років затримані. Правопорушникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Житель Одеської області хотів підірвати матір на газовому балоні

Уродженцю Татарбунарів Одеської області суд призначив один рік пробаційного нагляду за погрозу рідній матері підірвати її на газовому балоні. читать дальше