Daily Archives: 08.09.2024

В Одесі стався розбійний напад

В Одесі до поліції звернувся 33-річний чоловік і повідомив, що ввечері на сходах біля однієї з набережних перехожий вдарив його по голові, відібрав мобільний телефон вартістю 7500 гривень і втік.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Містянин втратив свідомість, а коли опритомнів, пішов до найближчого закладу дзвонити в поліцію, не помітивши, що загубив сумку з особистими документами, ключами від оселі, 14 тисячами гривень та банківськими картками. А незабаром, скориставшись ситуацією, майно потерпілого з місця нападу на нього викрав інший зловмисник.

На ранок, поліцейські затримали обох правопорушників у тому ж районі.

Як виявилося, розбійний напад на заявника скоїв 45-річний містянин, раніше судимий за аналогічний злочин, за який він провів в місцях позбавлення волі вісім років. А крадіжку вчинив 35-річний містянин, який в поле зору правоохоронців раніше не потрапляв.

В одного фігуранта вилучили телефон потерпілого, а в другого – пару тисяч гривень, які він не встиг витратити, і банківські картки. Інше майно, здобуте злочинним шляхом, чоловік викинув, втім, поліцейські його розшукали. Усе вилучене повернули власнику.

За скоєне обоє зловмисників сядуть до вязниці. Першому загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років з конфіскацією майна, другому –  позбавлення волі на строк до восьми років.

В Одесі затримали крадійку

В Одесі на вулиці академіка Корольова у жінки викрали мобільний телефон, а через декілька днів вона побачила зловмисницю і відразу зателефонувала до поліції. читать дальше

Неформальна мережа провела акцію за кордоном до Дня воєнної розвідки

До Дня воєнної розвідки у визначних місцях та біля знакових будівель у Грузії, США, Іспанії, Італії, Німеччині, Японії, Молдові, а також у росії та Сирії з’явилися листівки з привітанням українських розвідників, а також прапори ГУР. читать дальше