Daily Archives: 19.09.2024

В Одесі продавчиня накинулась з ножем на співробітників магазину

До двох років позбавлення волі засудив Приморський районний суд Одеси касирку одеського магазину заморожених продуктів, яка, будучи незадоволеною затримкою зарплати, накинулася з ножем на інших співробітників мережі.

Про це повідомляє «Думська».

Жінку визнали винною в хуліганстві, вчиненому із застосуванням зброї або іншого предмета, спеціально пристосованого або заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

В термін покарання жінці зарахували час, проведений у слідчому ізоляторі, де вона перебуває й досі.

Інцидент трапився вранці 3 січня на 7-й станції Великого Фонтану. Співробітниця магазину деякий час не виходила на роботу через затримку зарплати. Нарешті вона з’явилася і почала погрожувати колегам ножем, який принесла з дому. Хотіла забрати гроші з каси як компенсацію, а коли їй не дали, то розбила апарат.

Продавчинь, які намагалися її зупинити, зловмисниця поранила. Обох постраждалих доправили до лікарні, одну з різаною раною потиличної ділянки голови, а другу — з різаною раною шиї.

Свою провину підсудна визнала повністю.

На Одещині сталося вбивство

В Роздільній на Одещині під час сімейної сварки батько вдарив сина ножем у живіт. Потерпілого доправили до лікарні, де за кілька годин він помер. читать дальше

В одеській лікарні чоловік погрожував медпрацівникам пістолетом

Одесит із іграшковим пістолетом зупинив роботу лікарні погрозами «всіх застрелити». читать дальше

Великий вибір теплих та пухнастих пледів на ринку «7 кілометр»

Наближаються холодні пори року, а з ними — бажання створити максимальний затишок у своєму домі. Теплий і пухнастий плед стає незамінним атрибутом для осінніх і зимових вечорів, коли так хочеться загорнутися в м’якість і зігрітися після насиченого дня. На Промтоварному ринку «7 кілометр» представлені шерстяні, флісові, велюрові та плюшеві пледи за різними ціновими пропозиціями, що… читать дальше