Daily Archives: 10.09.2024

На Одещині сусіди під час сварки порізали один одного

В селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району, що на Одещині, сусіди під час сварки завдали один одному ножевих поранень. Обох чоловіків доправили до Ізмаїльської міської лікарні з ножовими пораненнями черевної порожнини.

Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела інформації.

Чоловіки, які проживають у будинках зі спільним двором, почали словесну перепалку на побутовому ґрунті, в ході якої, попередньо, за ніж схопився спочатку 69-річний чоловік, вдаривши опонента в область живота. Це розлютило 41-річного постраждалого, і тоді він вихопив ніж та пирснув ним нападника – теж у живіт, а коли той упав, почав ще й лупцювати його кулаками. Далі чоловік, чий удар був останнім, пішов до себе додому, викинувши ніж, попередньо, у стару кирницю.

Швидку допомогу і поліцію викликала жінка, яка мешкає у тому ж дворі та стала очевидицею подій. Чоловіків ушпиталили до Ізмаїльської районної лікарні з аналогічним діагнозом – проникаюче ножове поранення у черевну порожнину.

Обставини наразі з’ясовують правоохоронці.

На Одещині рибалка упав з мосту в воду і отримав серйозні травми

До Кілійської багатопрофільної лікарні, що на Одещині, каретою швидкої допомоги було доставлено 38-річного переселенця з села Снігурівка Миколаївської області, який отримав чисельні травми від падіння у водойму з мосту. читать дальше