Daily Archives: 08.02.2024

На Одещині побили чоловіка і викрали у нього автомобіль

У Курісовській ОТГ на Одещині до чоловіка біля місцевого клубу підійшов незнайомець, декілька разів вдарив його кулаком в обличчя, після чого сів у його автомобіль «ВАЗ» і поїхав у невідомому напрямку.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

За декілька годин поліцейські розшукали автівку та затримали правопорушника, який катався на чужому автомобілі по селу. Зі слів чоловіка, у всьому винна оковита. Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він п’яний. Допустима норма алкоголю в його організмі була перевищена більш ніж у сім разів.

За керування автомобілем у старні алкогольного сп’яніння правопорушникові доведеться сплатити штраф в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а за незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднаним з насильством, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

На Одещині група злочинців продавала фальсифіковане пальне на автозаправках

На Одещині діяло злочинне угруповання, яке закуповувало дизпаливо та реалізовувало через власну мережу незаконно встановлених модульних мініавтозаправних станцій. читать дальше

Завітайте до «7 км» за найкращими подарунками до Дня закоханих

Наближається найочікуваніший день для всіх закоханих — День Святого Валентина, і Промтоварний ринок готов допомогти зробити цей день ще більш незабутнім! На «7 кілометрі» — завжди добрий асортимент товарів, які будуть ідеальним виразом вашого кохання та уваги. На всіх майданчиках – особливо на 3 торговому комплексі (вулиці Заводська, Фабрична, Підгірна) оптом та в роздріб продаються… читать дальше