Daily Archives: 21.10.2023

На Одещині шахрайці доведеться сплатити великий штраф

На Одещині зловмисниця через інтернет-мережу ошукала шістьох громадян більше ніж на сто тисяч гривень. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, 48-річна жителька міста Татарбунари розмістила на сайті оголошень інформацію про продаж мопеда, використовуючи світлини, завантажені з інтернет-мережі. У телефонній розмові із потенційними покупцями, які цікавилися транспортним засобом, псевдопродавчиня запевняла, що має його у наявності. Разом з тим, вона зауважувала: є чимало бажаючих придбати у неї мопед і він дістанеться співрозмовнику, якщо той перерахує їй на картку повну вартість, яка становить 12 тисяч гривень.

У такий спосіб зловмисниця ошукала шістьох громадян з Одещини, Волині, Хмельниччини та Черкащини. Деяких потерпілих навіть двічі: після першого перерахування їй грошей вона брехала, що платіж не був зарахований, та повідомляла про необхідність повторного переведення коштів. Загалом шахрайка заволоділа 125000 гривень і перестала виходити на звʼязок з людьми.

Правопорушниці доведеться сплатити штраф у розмірі чотирьох тисяч неоподаткований мінімумів доходів громадян, що становить 68000 гривень.

На популярному одеському ринку стартував розпродаж осінніх колекцій

На всіх торгових комплексах Промтоварного ринку «7 кілометр» зараз починаються розпродажі осінніх колекцій одягу та взуття. читать дальше

Молодий одесит обікрав знайомого

Одесит під час зустрічі зі знайомим попросив в останнього мобільний телефон для здійснення дзвінка. Як тільки власник гаджета відійшов на декілька метрів аби не заважати розмові, фігурант привласнив смартфон та зник. читать дальше