Daily Archives: 11.10.2023

Найбільший вибір штор та тюлі – завжди на ринку «7 км»

У текстильних рядах «7 кілометра» (торговий майданчик №1, «Поле чудес») ви маєте змогу купити за вигідними цінами оптом та в роздріб тканинні полотна для виготовлення штор, а також готові варіанти: гардини, тюлі, портьєри, набори штор для дитячих, кухонь, віталень і спалень. Тут також представлений широкий асортимент фурнітури та супутніх товарів для виготовлення та декорування штор. Один із приємних бонусів – у текстильних рядах цілий рік діють розпродажі та акції!

Крім того, є можливість пошиття штор або їх припасування безпосередньо на місці, підприємці завжди підкажуть місце найближчого ательє на ринку. Деякі павільйони пропонують повний сервіс — це виконання необхідних вимірів вдома у замовника, дизайн та виготовлення гардин або портьєр у найкоротші терміни з доставкою.

І ще, асортимент продукції на ринку постійно оновлюється, і Ви завжди зможете придбати у нас тканини штори та тюлі за найоптимальнішими цінами!

Офіційно: дружина заступника Міністра внутрішніх справ України не перетинала державний кордон

Державна митна служба України офіційно повідомляє, що розповсюджена в деяких ЗМІ неперевірена інформація щодо виявлення на КПП «Захонь» угорською стороною значної суми валюти, яку буцімто переміщувала дружина заступника Міністра МВС України 29 вересня цього року, не знайшла свого підтвердження. Про це українську сторону 5 жовтня офіційно поінформували угорські колеги під час прикордонно-представницької зустрічі митної та… читать дальше

У відомій одеській лікарні впроваджено службу телемедицини

У міській клінічній лікарні №10 впроваджено службу телемедицини. Кабінет телемедицини забезпечує надання медичної допомоги пацієнтам у ситуаціях, коли відстань є критичним чинником, та допомагає впроваджувати новітні технології в діяльність закладів охорони здоров’я. читать дальше