Daily Archives: 08.10.2023

В Одесі відремонтують відомий сквер

На ремонт скверу «Слави і Волі» біля Одеської ОДА виділять 16 млн гривень.

Про це йшла мова під час сесійного засідання Одеської міської ради, повідомляє Українська Служба Інформації.

Депутат Петро Обухов проінформував, що у бюджеті міста закладено 20 млн грн на капремонт скверу біля ОДА. Зокрема, частину грошей планували направити на скляні фігури для благоустрою.

Заступник міського голови – директор департаменту земельних ресурсів Олександр Філатов проінформував, що на роботи передбачено 16,4 млн грн. Це вже буде другий етап.

За ці гроші планується монтаж комунікацій для води та світла. Частину грошей направлять на благоустрій, однак не на скляні споруди. Серед іншого планується встановити дві конструкції – «Водоспад сліз» та «Дзвін пам’яті».

На Одещині хлопець регулярно крав товар з супермаркету

На Одещині хлопець протягом місяця тричі викрадав товар із мультимаркету. В усіх випадках предметом посягання стали бездротові навушники, а одного дня разом з мобільним девайсом юнак викрав ще два розкладні ножі. читать дальше

На відомому одеському ринку великий вибір стильного теплого одягу

З настанням прохолоди ми всі шукаємо найкращі шляхи, як зігрітися та залишатися стильними одночасно. Промтоварний ринок «7 кілометр» знову дарує неймовірну різноманітність осіннього та зимового одягу, що обов’язково зробить ваш вигляд незабутнім! читать дальше