Daily Archives: 16.10.2023

В Одесі судитимуть агента рф

Житель Одеси, бажаючи окупації Одещини, займався розвідувально-підривною роботою для військової розвідки головного управління генерального штабу зс рф та виконував її завдання.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Зрадник збирав дані про місця розташування військових частин, особового складу і техніки ЗСУ та НГУ, а також дислокацію і переміщення систем ППО в Одесі. Ідентифікаційні дані передавав куратору через месенджер Telegram під псевдонімом «Diezel».

Під час обшуку правоохоронці вилучили мобільний телефон з доказами листування з офіцером генштабу зс рф, а також зброю та боєприпаси.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою без права внесення застави.

Одесит нецензурною лайкою образив поліцейських

В Одесі чоловік безпричинно телефонував на екстрену службу поліції та ображав нецензурною лайкою працівників. Правоохоронці викрили правопорушника того ж дня і склали відносно нього протоколи про адміністративні правопорушення за кожен здійснений ним дзвінок. читать дальше

Промтоварний ринок «7 кілометр» запрошує покупців з усіх регіонів

Промтоварний ринок «7 кілометр» запрошує покупців з усіх регіонів! На  вас чекає найширший вибір товарів, найкращі ціни і найбільш вигідні пропозиції. Наша місія — зробити ваші оптові та роздрібні закупки максимально комфортними та вигідними. Незалежно від того, чи ви шукаєте одяг, взуття, текстиль, побутову техніку, електроніку або будь-які інші товари — ми маємо для вас… читать дальше