Daily Archives: 23.03.2024

На Одещині таксист обікрав чоловіка

В Ізмаїлі Одеської області таксист взяв телефон 25-річного чоловіка, в якого стався напад епілепсії, нібито щоб допомогти, а потім зник.

Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

У молодика стався напад на проспекті Незалежності. Таксист взяв його телефон, аби нібито зателефонувати його батькам, попросив почекати на лавочці, а сам попередив, що через 15-20 хвилин повернеться і віддасть пристрій. Проте зник.

Поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 43-річний місцевий мешканець. Чоловік зізнався у скоєному і віддав викрадене.

Наразі відносно нього відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 КК України (шахрайство).

На Одещині зґвалтували малолітню дівчину

На Одещині чоловік на початку вересня 2023 року запросив до свого домоволодіння 10 – річну доньку родичів, пообіцявши подарувати два мобільних телефони та рюкзак. Перебуваючи разом з дівчинкою у кімнаті будинку, схопив її та, використовуючи безпорадний стан малолітньої, вчинив дії сексуального характеру стосовно неї, застосовуючи фізичне насильство та погрози. читать дальше

Високий суд ухвалив тимчасово призупинити роботу сервісів Telegram в Іспанії

За даними спостерігача за конкуренцією CNMC, Telegram є четвертим за популярністю сервіс обміну повідомленнями в Іспанії. читать дальше