Daily Archives: 13.03.2024

На Одещині відкриють новий медзаклад

В Тарутине готують до відкриття нову амбулаторію сімейної медицини. Фото: Тарутинська селищна рада

Незабаром у селищі Тарутине, що на Одещині, буде відкрита нова амбулаторія сімейної медицини, побудована за кошти інвесторів – турецького міжнародного фонду допомоги розвитку Блакитного Півмісяця «ІВС».

Про це повідомляється на сторінці Тарутинської селищної ради у Фейсбуці.

В нову амбулаторію були завезені меблі: шафи, столи, тумби та інше обладнання, надане німецькою організацією медичної допомоги «Action Medeor». Розвантаження меблів були проведені працівниками центру первинної медико-санітарної допомоги та робітниками з благоустрою селищної ради за допомогою Manitou.

В Тарутине готують до відкриття нову амбулаторію сімейної медицини. Фото: Тарутинська селищна рада

Також найближчим часом організацією «Action Medeor» буде поставлена необхідна медична та комп’ютерна техніка.

«Таким чином, реалізація спільного проєкту «ІВС» та «Action Medeor» в Тарутинській СТГ наближається до завершення, завдяки чому створюються належні умови для надання медичних послуг населенню громади та роботи лікарів», – розповіли у Тарутинській селищній раді.

На Одещині хочуть відновити столітній пам’ятник

У селі Новосільське Ренійської громади, що на Одещині, хочуть відновити столітній пам’ятник короля Румунії Фердинанда. читать дальше

Найактуальніший аксесуар у ці дні: обираємо парасольку на ринку «7 км»

На Одещині синоптики обіцяють дощові дні, а значить, не обійтися без найважливішого аксесуару в негоду – тільки на ринку «7 кілометр» ви зможете обрати парасольку за смаком та оптимальною вартістю! У торгових рядах ринку можна придбати якісні парасольки різних модифікацій, розмірів та кольорів, для всіх членів сім’ї, механічні та автоматичні, напівавтомати та тростини. Вибір величезний… читать дальше