Daily Archives: 07.03.2024

Одеські комунальники придбають катафалк за майже два мільйони гривень

В Одесі комунальне підприємство «Спеціалізоване підприємство комунально-побутового обслуговування» провело закупівлю для обрання постачальника легкового катафалка.

Про це повідомляє Центр публічних розслідувань з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Закупівлю провели 27 лютого у форматі відкритих торгів з особливостями, тож конкурентів у фізичної особи — підприємця Олександра Царелунги не було.

Підприємець має надати комунальному підприємству автівку до 7 березня 2024 року й отримати за це 1 мільйон 850 тисяч гривень. Технічні характеристики передбачають, що автівка буде білою з тримісною кабіною водія та шістьма пасажирськими кріслами.

Відкриті торги з особливостями передбачають, що майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону «Про публічні закупівлі». Тобто ця закупівля проходить значно швидше, ніж відкриті торги.

На Одещині продають відомий порт

Фонд державного майна знову виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс держпідприємства «Білгород-Дністровський морський торговельний порт». Аукціон з приватизації порту призначено на 21 березня, стартова ціна активу становить 183,95 млн грн. читать дальше

В Одеській області обікрали пансіонат

Чоловік, який працював різноробочим в одному з пансіонатів Білгород-Дністровського району Одеської області обікрав заклад. Зловмисник, користуючись відсутністю відпочиваючих, протягом трьох місяців привласнив телевізор, інструменти, комп’ютерну техніку та інше майно на загальну суму понад 48 тисяч гривень. читать дальше