Daily Archives: 17.03.2024

На Одещині чоловік самовільно зайняв землю у водоохоронній зоні

В Одеській області на земельній ділянці площею майже три гектари чоловік вирішив незаконно зайнятися сільськогосподарською діяльністю. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

У грудні минулого року чоловіку приглянулась земельна ділянка, розташована у водоохоронній зоні біля озера Катлабух, яка належить Суворовській територіальній громаді. Зловмисник без будь-яких дозвільних документів на землю вирішив обробити та засадити її. Найняв працівника на тракторі, який розорав територію, вказану роботодавцем.

За скоєне чоловікові загрожує покарання обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років або позбавленням волі на строк до двох років.

На Одещині поліцейського спіймали на корупції

Заступник начальника відділу з превентивної діяльності одного з відділень поліції Одещини вимагав 50 тис грн хабара у  громадянина за безперешкодний демонтаж залізобетонних плит. У разі відмови, погрожував кримінальним переслідуванням за нібито неправомірні дії. читать дальше

На Одещині запрацюють нові артезіанські свердловини

На території Ізмаїльської міської центральної лікарні, що на Одещині, завершено роботи з будівництва та обладнання двох артезіанських свердловин зі встановленням систем доочищення води, що забезпечить автономне водопостачання лікувально-профілактичного закладу якісною питною водою. читать дальше