Daily Archives: 20.11.2023

На Одещині бандити допомагали ухилянтам виїздити за кордон

На Одещині нейтралізовано міжнародну злочинну групу, яка займалась нелегальними «перевезеннями» до сусідньої європейської країни.
Про це повідомляє пресслужба Управління СБ України в Одеській області.
Зловмисники довозили своїх клієнтів до кордону на власних авто або таксі, а потім «переводили» їх за кордон лісовими стежками або понтонами через річку.
До складу банди входив одесит-кримінальник на прізвисько «Бастіон» та двоє його спільників-іноземців.
Для пошуку «клієнтів» зловмисники створили Телеграм-канал. При цьому гроші за свої «послуги» просили переказувати у криптовалюті.
Тривають розслідування для встановлення всіх обставин злочинів та притягнення винних до відповідальності.

В курортному селищі на Одещині пограбували жінку

В Сергіївці Одеської області, на причалі Шаболатського лиману, юнак побачив, що жінка залишила свою сумку без нагляду. Хлопець витягнув з сумки мобільний телефон вартістю понад 2700 гривень і втік з місця події. читать дальше

На фронті загинув співробітник ринку «7 км» Ганін Павло Валерійович

З великим сумом повідомляємо, що на фронті загинув наш колега та співробітник ТОВ Промтоварний ринок Ганін Павло Валерійович —  охоронник відділення охорони та забезпечення громадського порядку №1. Павло Ганін був відданим та сміливим захисником, який непохитно виконував свої обов’язки заради незалежності України на передовій майже півроку, віддавши найцінніше – життя… У цей важкий час хочемо… читать дальше