Daily Archives: 15.11.2023

На Одещині впроваджують системи цілодобового вуличного відеоспостереження

В Ізмаїлі на Одещині впроваджують сучасні технології системи вуличного відеоспостереження в цілодобовому режимі.

Про це повідомляє  інформаційна агенція «Юг.Today» з посиланням на міського голову Андрія Абрамченко.

В місті встановлено три десятки новітніх камер, які мають функції розпізнавання людських облич та державних автомобільних знаків. Вбачається, що така система надасть можливість оперативно реагувати на ситуацію дорожнього руху та проводити заходи щодо запобігання злочинним проявам.

Фінансування відбувається за рахунок коштів ЄС у рамках проєкту «CBC-SAFETY — Попередження та боротьба з організованою злочинністю і поліцейське співробітництво через транскордонні центри на кордоні Румунія-Україна».

Як зауважує міський голова, головна мета цього проєкту – підвищення безпеки та рівня довіри громадян в Румунії та в Україні через підвищення ефективності співпраці між поліцейськими структурами Румунії та України у запобіганні та боротьбі з транскордонною організованою злочинністю.

На Одещині обікрали приватне домоволодіння

В Березівському районі на Одещині чоловік обікрав домоволодіння своєї знайомої. Знаючи, що жінки не буде вдома, зловмисник зайшов на територію її домоволодіння та з підсобного приміщення викрав шліфувальну машинку, бензиновий тример, бензопилу та шуруповерт. читать дальше

На Одещині жорстоко побили чоловіка — він помер

В Кілії Одеської області під час хмільного застілля чоловік жорстоко побив знайомого свого батька, що був у них в гостях. Постраждалий помер від набряку мозку. читать дальше