Daily Archives: 07.11.2023

На Одещині жінка шахрайським шляхом отримала соціальні виплати

Жителька одного з сіл Подільського району Одеської області, яка має на утриманні неповнолітніх дітей, звернулась в соціальні служби для призначення виплати державної допомоги сім`ям з дітьми. При цьому вона свідомо приховала обставину, яка впливає на призначення і виплату державної допомоги одиноким матерям: при заповненні заяви та декларації про доходи та майновий стан зазначила, що вона не проживає з батьком дітей, самостійно їх виховує та веде господарство.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Через внесення недостовірних відомостей до офіційних документів  жінці було безпідставно нараховано та виплачено соціальну допомогу в сумі майже 30 тисяч гривень.

Дізнавачі територіального підрозділу поліції висунули правопорушниці обвинувачення у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, та скерували матеріали до суду.

Суд визнав жінку винною і призначив їй покарання у вигляді  220 годин громадських робіт. Також вона повинна відшкодувати завдані державі матеріальні збитки.

Житель Одеської області виготовляв вдома «липові гроші»

На Одещині правоохоронці затримали фальшивомонетника. Спеціалізувався «художник» на виготовленні банкноти номіналом 500 грн. Вартість такої підробки становила 150 грн. Поліцейські затримали фальшивомонетника під час збуту ще однієї партії «липових» грошей.  читать дальше

Окупант із Хабаровська «Сімба» похвалився «гомосексуальними пригодами» в армії РФ: спливла скандальна переписка

У мережі спливло інтимне листування окупанта Глухова Євгена Сергійовича (позивний «Сімба»). Співробітник ФСБ Російської Федерації, яка захищає «традиційні цінності», у фарбах розповідав «співрозмовниці» власні нетрадиційні сексуальні пригоди, зокрема і в армії. читать дальше