Daily Archives: 21.01.2024

В Одесі з’являться нові бюветні комплекси

В Одеській міськраді обговорюють проєктні рішення з будівництва бюветних комплексів у Пересипському районі.

Про це повідомляє начальник управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради Олександр Авдєєв.

Одеська мерія розглядає декілька локацій, на яких можна буде запроєктувати бювети, у тому числі на Академіка Сахарова, 34 (біля парку Ентузіастів, але не на його території) та на Марсельській, 44.

У 2024 році пропонується побудувати бювети на Академіка Сахарова, 34 та по проспекту Добровольського (біля скверу Зоряний).

Бюджет проєкту – 11,5 млн грн.

Жителя Одеської області обдурили при купівлі автомобіля

До поліцейських звернувся одесит із заявою, що рік чекає на придбаний ним на аукціоні автомобіль, який йому мали доставити зі Сполучених Штатів Америки. Але представник  транспортно-експедиторської компанії, яка надавала відповідні послуги, його ігнорує та не виходить на зв’язок. читать дальше

Поліція встановила учасників протиправних дій щодо журналіста

Поліцейські встановили п’ятьох учасників протиправних дій щодо журналіста. Про це повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції у місті Києві. У дописі відомства йдеться про те, що до вчинення правопорушення причетні мешканці Київської, Житомирської та Черкаської областей. Правоохоронці провели за місцями мешкання фігурантів обшуки, із порушниками тривають слідчі дії. Так, у пресслужбі зазначили, що 14 січня, зловмисники… читать дальше