Daily Archives: 02.01.2024

На Одещині знайшли спосіб боротьби з безпритульними собаками

Фото ілюстративне

У Саратській громаді Білгород-Дністровського району, що на Одещині, взялися за вирішення проблеми з безпритульними собаками, які створюють загрозу для населення.

Про це повідомляє  інформаційна агенція «Юг.Today».

При сільраді створено робочу групу, яка займатиметься зазначеним питанням. На першому засіданні було розглянуто перспективні варіанти вирішення проблеми. На жаль, на теперішній час державою не передбачено створення та фінансування притулків для тварин.

Натомість Саратською селищною радою спільно з Держпродспоживслужбою наразі вирішується питання щодо визначення кількості тварин та направлення їх до спеціальних закладів для стерилізації та чіпування.

Також розглядається питання щодо можливої перетримки бродячих собак. Наступного тижня планується остаточно визначитися з форматом та приступити до реалізації проєктів.

В Одесі презентували календар з жінками-військовослужбовицями

В Одесі надрукували та презентували патріотичний календар “Захисниці Півдня” на 2024 рік з жінками, які служать в Силах оборони. Це благодійний проєкт, гроші від продажу кожного екземпляру підуть на потреби жінок-військовослужбовиць. читать дальше

Графік роботи ринку «7 кілометр» у січні

Шановні підприємці та відвідувачі Промтоварного ринку! З Новим роком! Нагадуємо, що у січні графік роботи промринка «7 кілометр» залишається незмінним: з 6:00 до 15:00 у будні, до 16:00 – у суботу та неділю. П’ятниця – завжди вихідний. Запрошуємо відвідати «7 кілометр! Наша адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20 читать дальше