Daily Archives: 09.01.2024

На Одещині біля супермаркету викрали жіночу сумочку з солідною сумою грошей

В Балті Одеської області зловмисниця викрала сумочку, яку жінка випадково забула у відпочинковій зоні біля супермаркету. У сумці знаходилося зокрема понад сорока тисяч гривень та мобільний телефон.

Інцидент трапився в липні, повідомляє пресслужба Нацполіції.

Правоохоронці затримали зловмисницю. Нею виявилася місцева пенсіонерка, яка вважала, що знайшла сумку, а не викрала. Громадянка розповіла, що гроші та мобільний телефон сховала неподалік місця злочину, щоб пізніше забрати, а решту майна залишила у дворі багатоповерхового будинку.

Поліцейські усе вилучили і повернули власниці.

Суд призначив правопорушниці за крадіжку покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік.

На Одещині військовий самовільно покинув лікувальний заклад і поїхав додому

Болградський суд, що на Одещині, виніс вирок військовому, який самовільно покинув лікувальний заклад та не з’являвся на службу протягом чотирьох місяців.  читать дальше

На Одещині чиновники перерахували одноденний заробіток на допомогу військовим

Напередодні 2024 року працівники апарату Болградської міської ради разом з Болградським міським головою перерахували 33 тис. 828 грн – свій одноденний заробіток на рахунок Благодійному фонду «Ліга добрих справ ЮА» – для закупівлі необхідного для наближення Перемоги військовим 88-го батальйону морської піхоти. читать дальше