Daily Archives: 11.01.2024

Виноробів з Одещини оштрафували за недозволену назву

На Одещині виноробне господарство ТОВ «Таїрово вайнері» оштрафували на 946, 9 тисяч гривень за неправомірне використання позначення Prosecco.

Про це повідомили в Антимонопольному комітеті України.

Компанію оштрафували через порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції. Вони почали використовувати позначення Prosecco у маркуванні пізніше за учасників Consorzio Tutela Prosecco DOC та без отримання їхнього дозволу.

В Антимонопольному комітеті  зазначили, що такі дії могли призвести до змішування діяльності ТОВ «Таїрово вайнері» із діяльністю учасників Консорціуму та надати неправомірні переваги у конкуренції внаслідок використання ділової репутації таких учасників.

На Одещині підліток скоїв серію крадіжок

На Одещині 14-річний хлопець, перебуваючи у будинку свого друга, випадково побачив куди його мати поклала кошти і вирішив взяти собі трохи на розваги. читать дальше

Подушки та ковдри з «7 кілометра» забезпечать комфортний сон

Зимові вечори надихають на затишок та тепло, і немає кращого способу створити атмосферу комфорту, ніж за допомогою теплих пледів, ковдр та подушок, що підвищують якість відпочинку та сну. На Промтоварному ринку «7 кілометр» ви знайдете подушки та ковдри з різним наповнювачем – від сучасних синтетичних матеріалів до натурального пуха, що можуть задовольнити різні вподобання. Синтетичні… читать дальше