Daily Archives: 27.09.2023

На ринку «7 кілометр» можна придбати різноманітне торговельне обладнання

Промтоварний ринок «7 кілометр» майже 35 рокїв не лише формує стандарти ринкової торгівлі в Україні, а й є багаторічним помічником для підприємців, які працюють у цьому напрямку.

На ринку в повному асортименті оптом та в роздріб представлено різноманітне торговельне обладнання, що дозволить оснастити всім необхідним торгове місце будь-якого типу.

У продажу на ринку — оригінальні манекени, різні стійки, вішалки, гачки та панелі, сітки, підставки, стелажі, вертушки, столи та стільці, дзеркала та безліч іншого спеціалізованого технологічного обладнання для магазинів, кіосків, павільйонів промислової групи товарів.

Спеціалізовані павільйони з професійним «інвентарем» для торгівлі знаходяться на майданчиках «За Рожевою», «Милка», «3-я контейнерна», на центральній автостоянці.

Промтоварний ринок «7 кілометр» пропонують відмінний вибір торговельного обладнання за найдемократичнішими цінами. Ласкаво просимо та приємних покупок!

В Одеській області знайшли чоловічий скелет

В Одеській області на кордоні з Румунією прикордонники знайшли скелетоване тіло невідомого чоловіка.  читать дальше

У жительки Одеської області шахраї викрали з картки всі заощадження

На телефон мешканки смт Суворове Одеської області серед дня надійшов дзвінок абонента, який представився співробітником «Ощадбанку» та повідомив, що хтось намагається з її рахунку здійснити підозрілий переказ коштів. Для того, щоб скасувати дану транзакцію, чоловік запропонував жертві назвати дані її банківської картки, що вона, не вагаючись, зробила. Надалі потерпіла виявила, що з її картки були поцуплені усі збереження. читать дальше