Daily Archives: 16.09.2023

На Одещині викрили злочинне угруповання, яке займалося вимаганням та викраденням підприємців

СБУ повідомила про підозру лідеру злочинного угруповання, яке займалося вимаганням та викраденням підприємців. Кримінальник на прізвисько «Бабаш», який перебував в Одеському сізо за вбивство, безпосередньо координував діяльність активних учасників злочинного угруповання.
Про це повідомляє пресслужба СБ України в Одеській області.
Так, наприкінці квітня 2023 року співробітники спецслужби отримали інформацію про причетність угруповання до викрадення і катування місцевого підприємця.
Через погрози вбивством і завдання тяжких тілесних ушкоджень потерпілому зловмисники намагалися «вибити» з нього гроші.
Оперативники СБУ провели в Одесі спецоперацію із блокування діяльності злочинного угруповання. Лідеру та трьом учасникам угруповання було повідомлено про підозру Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

В Одесі чоловік знайшов на вулиці банківську картку і витратив з неї гроші

В Одесі чоловік, гуляючи містом, знайшов чужу банківську картку і замість того, щоб віднести її до фінансової установи, зловмисник пішов витрачати кошти у різних магазинах. читать дальше

Інтер’єр одеського кафе визнано найкращим в Європі

Одеське кафе Tanu отримало найпрестижнішу премію Restaurant and Bar Design Awards (RBDA) через свій дизайн. Журі міжнародної премії визнало інтер’єр джелатерії найкращим у Європі у категорії «Кафе». читать дальше