Daily Archives: 23.09.2023

У заповіднику на Одещині вбили чоловіка

Житель Одеси виманив знайомого до державного ботанічного заказнику «Дальницький ліс», застрелив і покинув там.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Тіло чоловіка виявив тракторист і сповістив поліцейських. Попередньо, смерть 50-річного чоловіка настала від отриманих трьох вогнепальних поранень голови та грудної клітки, остаточну причину встановить судово-медична експертиза.

Поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 50-річний житель Одеси. Чоловік заздалегідь продумав свої дії, придбав мобільний телефон, абонентський номер, вогнепальну зброю та бойові припаси до неї. Подзвонивши знайомому, зловмисник виманив його з дому, запропонувавши зустрітись, і поїхав із ним до лісу. А там здійснив чотири постріли з пістолета невстановленого на даний час зразка в голову та груди потерпілого, три з яких потрапили у ціль. Чоловік загинув на місці події.

Правопорушник неодноразово судимий за тяжкі злочини, зокрема за умисні вбивства. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років або довічне ув’язнення.

Агропідприємство з Одещини отримує високу врожайність кукурудзи завдяки зрошенню

Агропідприємство «Долинське Нова», яке вирощує зернові та олійні культури в Ренійській громаді Ізмаїльського району Одеської області, кожного року випробує гібриди зернових культур на демо-ділянках. читать дальше

В Одесі засудили банду, що підпалювала чужі автомобілі на замовлення

Співробітник одного з підрозділів Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області з метою наживи створив і очолив організовану групу. Чоловіки заробляли, отримуючи замовлення на підпали чужого майна, зокрема транспортних засобів. читать дальше