Daily Archives: 23.08.2024

В одеській багатоповерхівці вбили чоловіка

В Одесі, в одній із квартир багатоповерхівки Пересипського району, поранили 23-річного іноземця. Він отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Медики госпіталізували чоловіка з двома колото-різаними ушкодженнями грудної клітки з пораненням перикарду, стінки серця, легені та гемотораксом.

Як виявилося, молодик близько місяця тому приїхав з-за кордону на заробітки і оселився у 42-річного співвітчизника, який орендував в Одесі квартиру. Під час розпивання спиртних напоїв разом зі ще двома своїми знайомими містянами, між іноземцями виникла сварка. Старший за віком чоловік схопив ножа та декілька разів вдарив ним молодшого у груди. Один із свідків події одразу викликав «швидку». Потерпілого госпіталізували, але від отриманих травм він невдовзі помер.

Поліцейські затримали правопорушника.

За умисне заподіяння смерті людині зловмисникові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

В Одесі невідомий напав на жінку

У Хаджибейському районі Одеси на жінку напав невідомий чоловік, повалив на землю й почав з нею битися. Громадянці вдалось вирватись та втекти, однак чоловік встиг забрати в неї мобільний телефон та розбити його. читать дальше

На Одещині у чоловіка викрали автомобіль

У жителя Березівки Одеської області викрали автомобіль «ВАЗ», який він залишив незамкненим із ключами у замку запалення на вулиці біля свого домоволодіння. читать дальше