Daily Archives: 18.08.2024

В Одесі представниця оптової компанії заволоділа чужими грошима

В Одесі жінка за дорученням керівництва збирала кошти з контрагентів за поставлений товар, однак клала їх не в касу, а в кишеню. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Під час проведення інвентаризації керівництво компанії оптової торгівлі продуктами харчування виявило нестачу більше 85 тисяч гривень і звернулося з відповідною заявою до поліції. В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що до зникнення грошей причетна 30-річна представниця підприємства.

Жінка отримувала кошти від фізичних осіб підприємців за доставлену у їхні крамниці продукцію. Готівку вона повинна була вносити до каси фірми роботодавця, але привласнювала її і в подальшому витрачала на особисті потреби. Махінаціями зловмисниця займалася півтора місяця. Наразі вона звільнена.

Правопорушниці загрожує штраф від 51 тис. до 68 тис. грн або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

На Одещині військовослужбовця ТЦК викрили на хабарництві

За бронювання від мобілізації військовослужбовець ТЦК «просив» у жителя Подільська Одеської області 300 літрів пального або вартість вказаного об’єму пального у грошовому еквівалентів. читать дальше