Daily Archives: 01.08.2024

В Одесі помітили рідкісний автомобіль

Вперше в Україні був помічений електричний Rolls-Royce Spectre 2024 року.

Про це повідомляє кореспондент Українська Служба Інформації.

Цей автомобіль є не лише символом розкоші, а й підтвердженням технологічного прогресу. Електричний Rolls-Royce Spectre є одним з перших таких автомобілів у Європі. Вартість такого автомобіля в Україні становить близько 600 тисяч доларів.

Rolls-Royce Spectre обладнаний електричною установкою потужністю 585 кінських сил і батареєю ємністю понад 100 кВт*год. Цей тритонний автомобіль здатний розігнатися до 100 км/год за 4,5 секунди, а його запас ходу на одному заряді складає вражаючі 515 км.

Одним із перших власників цього автомобіля в Україні став Геннадій Вацак, народний депутат і відомий бізнесмен, власник кондитерського дому «Вацак».

В Одесі чоловік травмував співробітника ТЦК

Кілька сотень метрів провіз співробітника ТЦК одесит на капоті машини вранці 24 липня. Інцидент, що стався в Хаджибейському районі, в обласному територіальному центрі комплектації та соцпідтримки назвали «сумним і неприпустимим», передає «Думська». Представники ТЦК заявили, що в результаті військовий дістав травми. У події розбирається поліція. Постраждалий військовослужбовець раніше отримав поранення на фронті, після чого його перевели на тилову посаду. «Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій,… читать дальше