Daily Archives: 29.12.2023

На Одещині побили поліцейського

В Любашівці Одеської області дівчина ухилянта напала на поліцейського і буквально спустила його зі сходів. Правоохоронець отримав багатоуламковий перелом двох кісток лівої ноги.

Про це повідомляє «Думська» з посиланням на власні джерела інформації.

Так, 28-річний безробітний житель Любашівки зателефонував на лінію «102» зі скаргою на те, що його «розшукує військкомат». На виклик у квартиру подруги того, хто телефонував, приїхали двоє поліцейських.

Саме жінка зрештою й зіштовхнула одного з правоохоронців із чотирьох сходинок.

Дані про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, вчинене групою осіб без попередньої змови (2 ст. 345 Кримінального кодексу України).

Поліцейські вирішують, чи затримувати подругу ухилянта.

На Одещині відомого забудовника підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання Юрію Бойчуку, який є директором ТОВ «ЕКСПЕРТ БУДОВА». Чоловік має до 10 лютого 2024 року здати закордонний паспорт, йому заборонено залишати без дозволу суду місце проживання та він повинен повідомляти про зміну свого місця роботи. читать дальше