Daily Archives: 07.12.2023

Василь Малюк: Ціна свободи України – це життя кращих її захисників

Ціна свободи України – це життя кращих її захисників.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби СБУ.

Спецпризначенці СБУ виконують завдання у найгарячіших точках війни, наближаючи нашу Перемогу. Але, на жаль, ми також втрачаємо наших воїнів.

Один із них – полковник Центру спецоперацій «А» СБУ Олександр Вдовиченко з позивним «Банка», Герой України та повний кавалер ордену «За мужність».

Він загинув у березні 2023 року під час боїв в Бахмуті, утримуючи з бойовими побратимами важливу логістичну артерію – «Дорогу життя». Група «Банки» потрапила під ворожий мінометний обстріл, виконуючи бойове завдання.

«За ним – сотні надскладних операцій, у тому числі в тилу ворога. І це дуже-дуже велике кладовище негідників, які реально на це заслуговували», – перераховує заслуги Героя очільник СБУ Василь Малюк у фільмі «Бахмут. Дорога життя» з документального циклу фільмів «СБУ. Спецоперації перемоги».

Також Василь Малюк згадав снайперів ЦСО «А» СБУ Дениса Волочаєва і Дмитра Каплунова, які загинули, виконуючи бойові завдання в зоні ООС, ще до початку повномасштабного вторгнення.

«Це ті, хто стояв біля витоків формування підрозділу», – додав Голова СБУ.

Ми пам’ятаємо кожного, хто в тяжких боях віддав життя за Україну!

Повну історію про те, як снайпери Центру спецоперацій «А» Служби безпеки України обороняли Бахмут, дивіться у фільмі за посиланням.

Найкращій вибір теплих курток та пальт на ринку «7 кілометр»

Зима вже панує, а як всім відомо, найкращій помічник в пошуку теплого гардеробу —  промринок «7 кілометр»!  Ми запрошуємо вас в захоплюючу подорож у світ моди по нових колекціях зимових курток та пальт! Незалежно від того, чи ви шукаєте класичне пальто, стильну куртку або екстравагантний пуховик, в торговельних рядах ринку є все для кожного. Від… читать дальше

В Одесі працівниця ломбарду викрала велику суму грошей

В Одесі оцінювачка-експертка одного з ломбардів зловживала ввіреною їй службовою базою з анкетними даними клієнтів і оформляла на них фіктивні позикові кредити. Замість виробів із золота, що нібито підлягали заставі, зловмисниця поміщала до сейфу біжутерію, а гроші, які начебто отримували клієнти, привласнювала та витрачала на власні потреби. читать дальше

СБУ затримала жінку, яка наводила «шахеди» на Одесу

В Одесі СБУ затримала учасницю агентурної мережі головного управління генштабу збройних сил росії (більш відомого як гру). Зловмисниця передала агресору десятки геолокацій, де, за її переконанням, нібито базувалися підрозділи ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба Управління СБ України. За її координатами окупанти завдавали прицільні повітряні удари, насамперед із застосуванням дронів-камікадзе типу «Шахед». На фюзеляжах ворожих БПЛА… читать дальше