Daily Archives: 24.12.2023

В Одесі чоловік викрав шість транспортних засобів

В Одесі зловмисник протягом місяця викрав на вулицях Хаджибейського району шість прокатних електросамокатів загальною вартістю 120 тис. гривень. Про несплачений рух електротранспорту правоохоронцям повідомив власник двоколісників, який відслідковував їх місцезнаходження за допомогою GPS-трекерів.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Правопорушник пошкоджував блокування самокатів, забирав їх та розбирав на запчастини. Комплектуючі деталі чоловік продавав на ринку, а непрацюючі двоколісники залишав у дворах багатоповерхівок та на околицях вулиць.

Нині викрадене майно правоохоронці вилучили та повернули законному власнику. Завдані йому збитки правопорушник пообіцяв відшкодувати.

Тепер зловмисникові загрожує до восьми років позбавлення волі.

На Одещині правоохоронці ліквідували нову корупційну схему

За скоєне фігурантам може загрожувати позбавлення волі на строк до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. читать дальше

Одеситам повідомили, як буде працювати «7 кілометр» в останній тиждень року

Адміністрація Промтоварного ринку запрошує відвідати «7 кілометр» в останній тиждень року та нагадує, що в нас є безліч товарів за доступними цінами! читать дальше