Daily Archives: 09.12.2023

В Одесі обікрали під’їзди багатоповерхових будинків

В Одесі зловмисник уночі проникав до під’їздів житлових будинків та за допомогою заздалегідь заготовленого кухонного ножа зрізав кабель, який потім здавав до пунктів прийому брухту.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Оперативники затримали зловмисника на вулиці Академіка Заболотного, саме коли він збирався піти з місця скоєння злочину із викраденим дротом у пакеті.

Загалом правоохоронці встановили причетність містянина до десяти таких крадіжок. Чоловік викрав 490 метрів кабелю, завдавши компанії збитку на суму п’ять тисяч гривень.

Тепер зловмисникові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

На Одещині за 58 мільйонів гривень відремонтують дорогу

Южненська міська громада, що на Одещині, створила новий тендер на ремонт дороги по вулиці Центральній від села Кошари у напрямку села Любопіль в межах Южненської міської територіальної громади. читать дальше

Одне з останніх фото Киви показало джерело в ГУР

У ЗМІ з’явилися одні з останніх фотографій колабораціоніста Іллі Киви перед його ліквідацією українськими спецслужбами. Відповідні фото першим опублікував блогер Сергій Іванов. За його словами, вони зроблені під час відпочинку Киви у ресторані «Пушкін» у московському ГУМі. «І це, до речі, дуже символічно для решти апологетів та любителів розкішного життя за російські гроші», – написав… читать дальше