Daily Archives: 29.07.2024

На Одещині посадовці розікрали бюджетні кошти

На Одещині посадовці розтратили бюджетні кошти під час закупівлі майна для потреб ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Національна поліція у співпраці з колегами продовжує знешкоджувати злочинні схеми, в яких фігурують посадові особи різних органів державної влади. У фокусі уваги – схеми з розкрадання бюджетних коштів, що виділяються на закупівлю майна для потреб Збройних сил України.

Так на Одещині оперативники УСР затримали начальника паливної групи квартирно-експлуатаційного управління та уповноважену особу з питань проведення державних закупівель. Обом посадовцям та фізичній особі-підприємцю слідчі слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомили про підозру за розтрату 1 400 000 гривень бюджетних коштів.

Максимальне покарання за інкримінованим статтями, яке може загрожувати підозрюваним – від 7 до 12 років позбавлення волі.

На Одещині сталося самогубство

В Ізмаїлі на Одещині покінчив з життям 65-річний чоловік, який мав проблеми з алкоголем. Зробив він це чи не привселюдно – на балконі власної квартири багатоквартирного будинку. читать дальше

На ринку «7 кілометр» є все, що потрібно для активного способу життя

На Промтоварному ринку «7 кілометр» є все, що потрібно для активного способу життя. Торгівельні павільйони ринку пропонують широкий асортимент одягу для різних видів спорту: від йоги та пілатесу до бігу та силових тренувань. У нас ви знайдете зручні та стильні легінси, спортивні топи, футболки та шорти, костюми та все інше, що гарантують максимальний комфорт під… читать дальше