Daily Archives: 01.05.2023

На Одещині пенсіонер викрав із магазину косметику, щоб подарувати знайомій

фото ілюстративне

На Одещині пенсіонер вкрав чотири одиниці доглядової косметики для рук та волосся в мережі магазинів «ЕВА», щоб подарувати знайомій.

Про це повідомляє УСІ з посиланням на вирок Ізмаїльського міськрайонного суду.

В лютому 2023 року чоловік викрав з приміщення магазину «ЕВА» набір косметики, а саме: два креми для рук Nivea, кондиціонер для довгого посіченого волосся Gliss Kur та сироватку для термозахисту довгого, неслухняного волосся від L`Oreal, вартістю 378,24 гривні.

У суді пенсіонер розповів, що хотів подарувати викрадені товари своїй знайомій на день народження, проте не мав можливості їх придбати.

Чоловік повністю визнав себе винним та на свій захист зазначив, що всі товари він повернув до магазину, через те, що його знайома відмовилася приймати подарунок.

Суд взяв до уваги щире каяття обвинуваченого та добровільне усунення шкоди та призначив чоловікові 5 років позбавлення волі із випробувальним іспитовим терміном в один рік.

В Одеській області відремонтують чотири теплоходи

Ремонтні роботи почали з теплоходу «Капитан Бабкин». Це одне з чотирьох самохідних суден Дунайського пароплавства, що мають пройти глибинну модернізацію та заміну двигунів. читать дальше

В Одесі біля супермаркету викрали транспортний засіб

В Одесі чоловік викрав мопед, який запримітив біля супермаркету на вулиці Варненській. Власник з технічних причин ненадовго залишив двоколісник без нагляду, а зловмисник, дочекавшись сутінок, відкотив його до себе додому. читать дальше