Daily Archives: 13.10.2024

В Одесі жорстоко побили чоловіка

До восьми років ув’язнення загрожує одеситу, який приревнував свою цивільну дружину до потерпілого і побив його.

Інцидент трапився у серпні поточного року біля одного з магазинів в Одесі, повідомляє пресслужба Нацполіції.

Містянин помітив, як його цивільна дружина жартівливо розмовляє з незнайомцем. Чоловіку здалось, що той залицяється до жінки. Приревнувавши її, він пішов до свого автомобіля та повернувся вже з металевою арматурою, якою побив громадянина.

Чоловіки розійшлися по домівках. А за декілька днів 34-річний потерпілий звернувся по допомогу до лікарні, де йому діагностували відкриті переломи кісток основи черепа, крововилив, садна на тілі. За висновком судово-медичної експертизи, чоловіку були спричинені тілесні ушкодження, що відносяться до категорії тяжких. Про побитого пацієнта медики повідомили в поліцію.

Поліцейські встановили правопорушника та розшукали його. Ним виявився 40-річний житель того ж району. За той час зловмисник встиг позбутись арматури, викинувши її у смітник.

За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

На Одещині затримали співробітника ТЦК, який раніше працював на окупантів

На Одещині правоохоронці затримали та повідомили підозру колишньому співробітнику «Дар’ївської колонії», який працював на загарбників під час окупації Херсонщини. Після звільнення захопленої території чоловік пішов служити в ТЦК в Одеській області. читать дальше

В Одесі чоловік з гранатою намагався пограбувати магазин

До одного з магазинів у Пересипському районі Одеси увійшов незнайомий продавчині громадянин і почав погрожувати їй предметом, схожим на гранату та вимагати віддати гроші з каси. Втім, щойно жінка взяла телефон і пригрозила викликати охорону, зловмисник втік. читать дальше