Daily Archives: 07.10.2024

На Одещині розікрали гроші під час ремонту шкільного укриття

На Одещині поліція повідомила про підозру начальниці відділу селищної ради. Їй інкримінують зловживання службовим становищем.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Як стало відомо, комерційна структура, відповідно до укладеного договору, проводила ремонт та роботи з облаштування укриття (підвалу) школи.

Щоб підзаробити, підрядник вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо обсягів та вартості виконаних робіт. Своєю чергою керівниця відділу селищної ради підписала документи, внаслідок чого на рахунки товариства було перераховано з бюджету зайвих 350 тисяч гривень.

Наразі начальнику відділу селищної ради повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. Посадовиці може загрожувати до шести років позбавлення волі.

На початку вересня підозру отримав і підрядник.

На Одещині ухилянти намагалися втекти з країни, одружившись на жінках з інвалідністю

Під час прикордонного контролю у пункті пропуску «Орлівка» Одеської області військовослужбовці у двох випадках викрили ознаки протиправних схем одруження чоловіків з жінками з інвалідністю. читать дальше

В Одесі викрили шахрая

В Одесі чоловік продавав неіснуюче крісло для педикюру по акційній ціні. Зловмисник просив у громадян, які цікавилися товаром, перерахувати йому половину суми одразу, а решту сплатити на пошті. У такий спосіб він ошукав 12 довірливих людей, завдавши їм загалом понад 38 тисяч гривень збитків. читать дальше