Daily Archives: 12.03.2023

Вино з Одеського чорного винограду отримало нагороду на престижному винному конкурсі у Німеччині

Вино з Одеського чорного винограду під новим українським брендом Big Wines Big Art одержало золоту медаль на одному з найавторитетніших винних конкурсів світу – Mundus Vini у місті Нойштадт, Німеччина.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук Наталія Бурлаченко, винна брогерка.

«Ще тільки 23 лютого 2023 року була презентація нашого українського вина BIG WINES BIG ART Ivan Marchuk limited edition, як ми маємо іншу приголомшливу новину: наше вино – перше українське вино від Vinos de La Luz  BIG WINES BIG ART Ivan Marchuk limited edition – отримало золото на престижному міжнародному конкурсі Mundus Vini», – поділилася вона.

Вона додала, що вино зроблене з українського автохтонного сорту винограду Одеський чорний або Аліберне, вирощеного на Одещині.

На Одещині чоловік відрубав другу палець на нозі

Мешканець Доброславу Одеської області під час сварки схопив сокиру і відрубав знайомому великий палець на правій нозі. Інцидент трапився у січні поточного року. читать дальше

Одесити можуть придбати незвичайну банкноту

Нацбанк на честь річниці повномасштабного вторгнення РФ випустив пам’ятну банкноту під назвою Пам’ятаємо! Не пробачимо! Від звичайних банкнот її відрізняє те, що вона надрукована вертикально. читать дальше