Daily Archives: 10.02.2023

Проминок «7 кілометр» пропонує найширший асортимент тканин та фурнітури високої якості

Промтоварний ринок «7 кілометр» пропонує своїм відвідувачам найширший асортимент матеріалів, тканин та фурнітури високої якості.

Тут можна оптом та в роздріб придбати продукцію провідних світових виробників, а також практичну та бюджетну тканину для пошиття всіх видів виробів за будь-якою потребою.

На тканинних рядах Промтоварного ринку ви зможете знайти різноманітну фурнітуру та все необхідне для шиття. Колекції регулярно оновлюються, завжди є багато пропозицій зі знижками та за приємними цінами! На ринку «7 кілометр» вже багато років — найбільший вибір тканин та фурнітури в країні!

На Одещині чоловік викрав транспортний засіб і подарував синові

На Одещині житель Роздільнянського району помітив велосипед вартістю понад три тисячі гривень, який власниця залишила біля паркану, викрав його та відвіз у сусіднє село сину в якості подарунка. читать дальше

Одесит ховав у підвалі незаконну зброю

Одесит сховав у себе в підвалі револьвер аргентинського виробництва та більше чотирьох десятків набоїв, які він купив на одному з місцевих ринків за 300 доларів США. Від пояснень щодо мети придбання і зберігання незаконних предметів чоловік відмовився. читать дальше