Daily Archives: 20.06.2023

Найбільший вибір тканин та фурнітури в Україні – на ринку «7 кілометр»

Щодня у численних текстильних магазинах Промтоварного ринку триває активний продаж тканин та фурнітури для виготовлення одягу, аксесуарів та іншого.

Особливо попит на тканини зріс останніми роками, з розвитком власних українських виробництв, які стали шити якісний і модний одяг, що конкурує з колекціями популярних брендів і за моделями, і за якістю, і за вигідною вартістю.

Постачальники тканин на «7 кілометр» запевняють: на ринку представлені всі світові лідери – виробники тканин та аксесуарів, у нас можна знайти будь-яку тканину у різноманітних кольорах. При цьому, завдяки сучасним технологіям, навіть найдорожчі види матеріалів мають аналоги, що не поступаються за якісними характеристиками тканинам та фурнітурі виробництва Туреччини, Польщі, Китаю.

Ласкаво просимо за покупками!

На Одещині школярка викрала гроші з чужої банківської картки

В Ізмаїлі Одеської області учениця дванадцятого класу Українського ліцею з поглибленим вивченням іноземних мов імені Т.Г. Шевченка отримала один рік умовно за крадіжку банківських карт в дитячо-юнацькій спортивній школі, з яких вона згодом зняла майже 15 тис. грн. читать дальше

На Одещині створюють дрони, які здатні нищити дорогу техніку окупантів

В Одеській області створюють дрони, які здатні нищити дорогу техніку окупантів. читать дальше

Господиня з Одещини вже більше півстоліття випікає плачинди

Мешканка села Градениці Біляївської громади Одеського району Галина Іпатьєва поділилася рецептом приготування плачинд, які вже сама випікає понад півстоліття. Бо ж плачинда (плацинда) – популярний кулінарний виріб з тіста та начинки у Румунії, Молдові та Південній Україні. Це також одна з коронних страв кухні в українському селі Градениці, що в пониззі Дністра на кордоні з Молдовою. Тут її готують з давніх давен. Це вікова традиція: рецепти передають з покоління у покоління. На честь плачинди у селі навіть започаткували фестиваль і встановили рекорд громади з випікання цієї страви. читать дальше