Daily Archives: 28.01.2023

На Одещині стерилізуватимуть домашніх тварин за символічну плату

На численні прохання жителів Татарбунар, що на Одещині, зооволонтерка Наталія Киса знайшла лікарів, які будуть стерилізувати домашніх тварин за символічну плату.

Приїздити фахівці будуть на постійній основі – раз на тиждень. Зараз вирішується питання, з якого числа та дня розпочинати. Прийматимуть хвостатих пацієнтів на одній з центральних вулиць міста.

«Це не буде безкоштовно, тому що ми не в Одесі живемо. Людям треба сюди дістатись і цілий день стояти на ногах. Приблизно буде коштувати 300 грн. Але це все ж таки не 800-1000 із сумнівним результатом, а частіше летальним», – проінформувала волонтерка.

Також Наталія розповіла, що фахівці, які приїздитимуть до міста, використовують нову методику, що не передбачає ніяких уколів, зняття швів та інших пов’язаних з цим проблем.

Записати свого улюбленця на операцію можна за номером у публікації на сторінці Наталії. Робити це слід заздалегідь, аби врегулювати чергу та уникнути марного виїзду лікарів.

Джерело

В Одесі чоловік викрав з крамниці кондитерські вироби

В Одесі чоловік двічі викрадав з крамниці кондитерські вироби. Під час таких «візитів» правопорушник виніс в обхід каси продукції на півтори тисячі гривень. читать дальше

На Одещині облаштували місце перепочинку для далекобійників та водіїв

На в’їзді до селища Суворове (на розвилці) Ізмаїльського району Одеської області облаштували місце перепочинку для далекобійників та водіїв. читать дальше