Daily Archives: 03.12.2022

На ринку «7 км» значно збільшилась кількість покупців

Протягом останніх двох тижнів статистичні дані та заповнення автомобільних стоянок Промтоварного ринку «Сьомий кілометр» свідчать про значний приріст кількості покупців.

За оптовими та роздрібними покупками їдуть з усіх регіонів України та Молдови. У зв’язку з найжорстокішою енергокризою, підприємці ринку фіксують зміщення попиту на групи товарів – насамперед домінує попит на енергозамісні товари господарської та побутової груп.

Варто зазначити, що постачання нових партій товарів на «7 км» не припиняється – незважаючи на всі складнощі воєнного періоду, підприємці намагаються своєчасно оновлювати асортимент.

Запрошуємо за покупками на найбільший оптово-роздрібний ринок України та Європи!

Час роботи: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, субота та неділя — з 6:00 до 16:00. П’ятниця – вихідний.

Адреса: Одеська обл., Одеський р-н, смт Авангард, вул. Базова, 20

В розважальному закладі на Одещині чоловік жорстоко побив знайомого

В розважальному закладі на Одещині чоловік жорстоко побив приятеля по чарці. Спочатку чоловік вдарив знайомого кулаком в обличчя, а коли той впав, продовжив бити його кулаками й ногами. Після скоєного кривдник пішов геть. читать дальше

В Одесі чоловік жорстоко побив дружину

В Одесі в орендованій квартирі на вулиці Ільфа та Петрова нетверезий чоловік побив свою 25-річну цивільну дружину. Чоловік обурився відимовою жінки дати йому грошей. читать дальше