Daily Archives: 17.11.2022

Мер Одеси звернувся до городян

Російські окупанти продовжують воювати з мирним населенням. І завдавати ударів по критичній інфраструктурі. Внаслідок ракетних атак по території України вся енергосистема держави працює на межі своїх можливостей, в аварійному стані.

З метою стабілізації та балансування енергосистеми здійснюються екстренні відключення енергоспоживачів. Це призводить до деяких складнощів у роботі енергозабезпечення міста та побуту. Разом із порушенням роботи систем електрозабезпечення міста відбувається відключення об’єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення. У тому числі, котелен, бойлерних, теплопунктів, насосних станцій. Працівники комунальних підприємств, разом з колегами з ДТЕК Одеської електромережі та філією Інфоксводоканал, цілодобово знаходяться на робочих місцях та виконують всі необхідні роботи по ліквідації аварійних ситуацій або їх попередження.

«Шановні одесити! В цей непростий час прошу вас зберігати спокій та з порозумінням ставитись до того, що відбувається в місті та в країні в цілому»,— зазначив Генадій Труханов.

Одеса отримала допомогу від американської організації

Американська організація «Global Empowerment Missio» (GEM), яка підтримує місії в 40 країнах світу, всіх 50 штатах США і територіях, включаючи Карибський басейн, передала Одеській області 5 генераторів та велику партію продовольчих наборів. читать дальше

В Одеській області сталося пограбування

До поліції звернулася жителька Березівського району Одеської області з повідомленням про те, що жінка, яка живе з нею по сусідству, відібрала у її сина мобільний телефон. Сусідка у відповідь повідомила, що хлопець викрав у неї бензопилу і зламав її, тому в такий спосіб вона компенсувала завдані їй збитки. читать дальше

В Одеську область прилетіли рідкісні птахи

В Одеську область прилетіли дуже рідкісні для України птахи — тундрові лебеді, або малі лебеді. читать дальше