З початку повномасштабного вторгнення фермерські господарства півдня Одещини забезпечують свіжою овочевою продукцією всю країну. Перші запашні огірки та капуста, вирощені у теплицях Подунав’я, відправляються до Вінниці, Кривого Рогу, Запоріжжя та інших населених пунктів України.
Про це повідомляє інформаційна агенція «Юг.Today».
Однак щоб потрапити до столу споживача, овочі проходять довгий шлях, що, звісно ж, відображається на кінцевій вартості продукції.
Чому місцеві фермери не мають змоги самі реалізувати свій товар та скільки вкладень потребує тепличний бізнес, розповів фермер із села Нова Некрасівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району Валерій Узун.
Подробиці дивіться у відеоматеріалі.
Sorry, comments are closed for this post.