Жителька Одещини Марія Желяскова почала пекти різноманітний хліб на заквасці по рецепту жінки із Харкова. Виготовлення хліба – це психологічна терапія, але доступна вона лише тим, хто полюбить цю справу серцем.
Про це повідомляє інформаційна агенція «Юг.Today».
«Варен квас» – так у Криничному Болградського району називають хмелеві дріжджі. Саме за ними перед Великоднем шикується черга, бо маленький шматочок таких дріжджів робить дива.
А винні дріжджі виготовляються у той момент, коли починає бродити вино, і це всього п’ять-шість годин, коли можна встигнути зробити закваску.
На різних видах натуральних дріжджів розуміється подружжя Желяскових із Криничного – відомі крафтові виробники. Нещодавно вони почала пекти різноманітний хліб на заквасці.
Детальніше про виготовлення дріжджів, закваски та хліба дивіться у відеосюжеті.
Sorry, comments are closed for this post.